25.12.2019

Nova knjiga u DAISY formatu "Za ljubav je dovoljan klik"

Pisac: Rozi Edvards

Naziv djela: Za ljubav je dovoljan klik               

Spiker: Vesna Jaćimović

Trajanje: 9 sati i 38 minuta

Br.strana na crnom tisku: 268

Izdavač: Evro Book

Mjesto i godina izdanja: Beograd, 2016.

O knjizi:

Urnebesna priča o iskustvima jedne djevojke na društvenoj mreži Tinder.

Rozi Edvards je oličenje protivriječne djevojke. Kad je riječ o hrani, vrlo je štedljiva, ali kad je u pitanju kozmetika, široke je ruke. Stalo joj je da izgradi karijeru, samo što još ne može da odluči čime će da se bavi. Iako joj ne smeta što nema dečka, ponekad bi joj prijalo da ne mora da razmišlja s kim će u provod.

I tako, poslije nekoliko neuspjelih izlazaka s prijateljima prijateljevih prijatelja, Rozi se priključuje Tinderu, društvenoj mreži koja je preobrazila svijet virtuelnog upoznavanja. Ubrzo je, međutim, na sopstvenoj koži iskusila nepisana pravila Tindera: bez pardona odbij momka koji je postavio crno-bijelu fotografiju (ili je riđokos ili ružan), sliku s kapom (ćelav je), sliku svog torza (pajser) ili onu na kojoj nema ničeg visokog (kako se ne bi vidjelo da nema više od metar i sedamdeset).

Od večera u restoranima s panoramskim pogledom do policijskih racija u lokalima u Čelsiju, Rozi je iskusila svakojake sastanke s momcima s Tindera, redovno se zaljubljujući u pogrešne, odbijajući one pristojne.

Da li je Tinder zaista najbolji način da Rozi nađe svog princa na bijelom konju?

Back to top