srijeda, 27 novembar 2019 09:14

Novi prilagođeni film u našoj Biblioteci

Projekcija srpskog filma “Skidanje”   u  režiji  Koste Đorđevića,  u prilagođenoj verziji za naše korisnike, biće održana u sali Biblioteke za slijepe Crne Gore u četvrtak, 28. novembra, sa početkom u 18 časova.

Interaktivnu adaptaciju filma uživo radiće naš saradnik Igor Tomić.

 

O filmu:

Radnja filma se odvija u Savamali. Junaci se sreću u prolazu, spaja ih mjesto života i nerealizovana ljubav. Nasilje, pornografija i prostitucija se nalaze svuda oko njih.  Naime, riječ je o ljubavnoj priči sa elementima komedije o troje mladih ljudi, različitog socijalnog statusa, koji su opsjednuti ljubavlju prema pogrešnoj osobi.

Tokom jednog dana i noći, nakon više tragikomičnih i apsurdnih situacija kroz koje prolaze njihovi putevi se ukrštaju. U fanatičnoj potrazi za predmetom svoje opsesije, svi završavaju u sumnjivom noćnom klubu u pokušaju da ostvare svoje snove.

Junaci ovog ostvarenja su troje mladih i popularnih glumaca – Dragana Dabović, Nikola Rakočević i Marko Janketić, koji su podržani od strane svojih kolega: Nebojša Glogovac, Boda Ninković, Srđan Miletić, Rale Milenković i Nataša Marković. Ovo ostvarenje upotpunjuje i Nataša Janjić.

Back to top