srijeda, 10 jul 2019 08:35

Održana XIII sjednica Savjeta Biblioteke

XIII sjednica Savjeta Biblioteke za slijepe Crne Gore održana je u četvrtak, 04.07.2019. u sjedištu Biblioteke, u Podgorici. Savjet je pod predsjedništvom Predsjednika dr. Zdravka Vukčevića radio u punom sazivu i razmotrio materijale u okviru pet tačaka dnevnog reda.

Savjet je posebnu pažnju pored ostalog posvetio izvještaju o radu Biblioteke u periodu januar – juni 2019. Članovi Savjeta istakli su zadovoljstvo radom Biblioteke u tom periodu i naglasili da izvještajni materijali svjedoče o veoma uspješnom periodu sa ostvarenom ili premašenom normom u svim oblastima rada. Izvještaj je usvojen jednoglasno, bez glasova protiv ili uzdržanih.

Savjet je usvojio odluku o novom radnom vremenu Biblioteke koje će prema toj odluci biti usklađeno sa vremenom rada u većini državnih organa i institucija. Radno vrijeme je od 7. do 15. časova svim danima osim četvrtkom kada će Biblioteka za korisnike biti otvorena do 17. časova. Ovim se izlazi u susret korisnicima koji nisu u prilici da u radno vrijeme dođu i u prostoru Biblioteke neposredno preuzmu željene publikacije.

Back to top